Василь Ломаченко битиметься за два чемпіонські пояси

  • 8 груд. 2018 20:00
  • 763
    • Новина Василь Ломаченко битиметься за два чемпіонські пояси Ранкове місто. Кропивницький

    У неділю, 9 грудня о 5.00 «Інтер» в прямому ефірі покаже бій між Василем Ломаченком та пуерторіканцем Хосе Педрасом. На кону – чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі.

     

    Наш земляк до бою готується серйозно. «Я сумніваюся, що Педрас завдасть мені великого клопоту, але я буду готуватися, як до чемпіонського бою», – сказав Василь.

     

    На даний момент Василь Ломаченко – найкращий боксер світу незалежно від вагових категорій за версією найавторитетнішого журналу про бокс «The Ring».

     

    Василь Ломаченко багато уваги приділяє благодійності. Він разом з братами Кличками, Олександром Усиком, Ленноксом Льюїсом і Евандером Холіфільдом бере участь в зборі коштів на створення найсучаснішої в Україні палати для трансплантації кісткового мозку дітям з раковими пухлинами. Трансплантацію дітям з усієї України проводять тільки в одній лікарні в Києві – в дитячому відділенні Національного інституту раку. На проведення ремонту та обладнання палати необхідно близько 1 млн. гривень. Щоб зібрати необхідну суму, боксери передали на благодійний аукціон «Інтер-дітям» рукавички з автографами. На сайті deti.inter.ua представлені понад 100 лотів від всесвітньо відомих спортсменів та артистів.