Воїн з Компаніївщини став співробітником відомчої воєнізованої охорони

  • 7 груд. 2018 15:03
  • 923
    • Новина Воїн з Компаніївщини став співробітником відомчої воєнізованої охорони Ранкове місто. Кропивницький
     
    Мужні чоловіки, які подолали усі жахи військових дій на сході України, досить часто не можуть подолати останній рубіж – знайти своє місце у цивільному житті. У цьому їм активно допомагає служба зайнятості.
     
    Серед широкого спектру соціальних послуг, які надає військовослужбовцям, демобілізованим із зони проведення АТО обласна служба зайнятості, варто назвати: сприяння у працевлаштуванні на вільні робочі місця та вакантні посади, тимчасовій зайнятості, започаткуванню власного бізнесу, професійному навчанню та ін.
     
    Досвід безробіття для пана Руслана з Компаніївщини був новим, тому чоловік трішки розгубився. Ця людина завжди звикла розраховувати тільки на власні сили. Після невдалих спроб самостійного пошуку роботи демобілізований військовослужбовець звернувся по допомогу у працевлаштуванні до Компаніївської районної філії  Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Разом з фахівцями районної філії вивчалися різні варіанти працевлаштування. Зокрема, було підібрано перелік можливих вакансій, серед яких його зацікавила вакансія охоронника на Державному підприємстві «Управління відомчої воєнізованої охорони». 
     
    Чоловікові запропонували пройти співбесіду з роботодавцем, і він, не вагаючись, погодився. До співбесіди пан Руслан вже був підготовлений на семінарах «Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме» та «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем», що проходили у Компаніївській районній філії. Тож отримані знання та навички дали безробітному можливість успішно пройти співбесіду.
     
    Військовослужбовець зарекомендував себе як відповідальний, спостережливий та добросовісний працівник і, як результат, – отримав місце роботи.
     
    Тепер він має змогу не лише отримувати стабільний дохід для своєї родини та бути затребуваним працівником, але й бути впевненим у тому, шо він приносить користь іншим, забезпечує охорону співробітників, а також власності роботодавця.
     
    Алла Ярошук,
    провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
     
    Нагадаємо: Безробітні можуть навчитися у Кропивницькому кравецькій справі