На Кіровоградщині школярів застерігають від булінгу та насильства

  • 7 груд. 2018 13:11
  • 765
    • Новина На Кіровоградщині школярів застерігають від булінгу та насильства Ранкове місто. Кропивницький
     
    Лекція поліцейських для школярів: протидія булінгу та застереження від протиправних вчинків. Про це повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.
     
    Начальник відділу ювенальної превенції поліції області Сергій Бочарніков провів зустріч із учнями навчально-виховного об'єднання «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» у селищі Петрове. 
     
    Участь у заході взяли близько ста дітей з 6-10 класів. Під час лекції поліцейський застеріг школярів від протиправних вчинків. Зокрема йшлося про попередження вживання наркотичних засобів, адже це не лише шкодить здоров’ю, а й може призвести до скоєння правопорушень та непоправних наслідків. 
     
    Було розглянуто і питання, як поводитися та спілкуватися з поліцейським, приміром, на вулиці і яким має бути алгоритм дій самих правоохоронців у разі їх звернення до громадян. 
     
    Також під час зустрічі школярам продемонстрували тематичний відеоматеріал та обговорили протидію кібербулінгу, віртуальній агресії на прикладі польського учня Матеуша.
     
     
    Нагадаємо: Кропивницький долучився до Всесвітньої акції проти насилля (ФОТО)