Безробітні можуть навчитися у Кропивницькому кравецькій справі

  • 6 груд. 2018 14:02
  • 860
    • Новина Безробітні можуть навчитися у Кропивницькому кравецькій справі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Одними з найзатребуваніших спеціалістів на сучасному ринку праці є фахівці кравецької справи. Кравці можуть працювати на підприємствах швейної галузі, в ательє, салонах, у приватних підприємствах, а також як викладачі у професійних навчальних закладах як майстри виробничого навчання з професії. 
     
    Якщо Ви бажаєте опанувати зазначену професію  – 18 грудня поточного року на базі Державного закладу професійної освіти «Кропивницький професійний ліцей побутового обслуговування» розпочинається професійне навчання. Термін навчання 9 місяців.
     
    Нині, незважаючи на різноманіття моделей та виробників одягу, професія кравця актуальна як ніколи. Адже оригінальні, ексклюзивні речі, пошиті на замовлення, цінують завжди і більш затребувані, аніж масовий пошив.
    Тож, якщо Вас зацікавила можливість опанувати нову для Вас професію, звертайтеся до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    повноліття (не менше 18 років);
    медична довідка з допуском до професії.
     
    Загалом, згідно статистичних даних, ймовірність працевлаштування після навчання за професією «кравець» складає близько 100%. Крім того, набуття даної професії дає можливість відкрити свою справу. 
     
    Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості