Кропивничан запрошують на прес-конференція на тему: «Айкідо – шлях пізнання себе і світу»

  • 6 груд. 2018 12:37
  • 951
    • Новина Кропивничан запрошують на прес-конференція на тему: «Айкідо – шлях пізнання себе і світу» Ранкове місто. Кропивницький
     
    8 грудня у приміщенні Центральноукраїнського національного технічного університету (просп. Університетський, 8) з 12.00 до 12.30 пройде прес-конференція на тему: «Айкідо – шлях пізнання себе і світу».
     
    Спікери:
    Нєбі Вурал Сенсей - засновник та технічний директор Євразійської Організації Айкідо, один із найкращих учнів Нобуйоші Тамура Шихана (учня засновника айкідо Моріхея Уешіби)
    Беглі Сариєв Сенсей – засновник та технічний директор Федерації Айкідо та Будо м. Кропивницького
     
    Прес-конференція проходитиме в межах проведення четвертого Міжнародного семінару з айкідо, який організовується Федерацією Айкідо та Будо м. Кропивницького за підтримки народного депутата України Олександра Горбунова.
     
    Цей семінар є частиною європейського турне Нєбі Вурал Сенсея. Семінар триватиме протягом трьох днів (з 7 по 9 грудня) та включатиме чотири тренування. Захід є унікальною нагодою для поціновувачів бойових мистецтв повчитися під керівництвом досвідчених майстрів, чиї імена є легендами у світі айкідо. 
     
    Участь у Міжнародному семінарі візьмуть айкідоки з усієї України, а також Франції та Туреччини. 
     
    Формат проведення семінару – відкрите тренування. Це дасть можливість усім охочим представникам преси і не тільки відчути атмосферу АйКі на татамі.
     
    За додатковою інформацією можна звертатися до Алли Волошиної телефоном: +38 067 611 23 00