Кіровоградщина: Які дороги були відремонтовані і які ще планують полагодити?

  • 6 груд. 2018 13:01
  • 864
    • Новина Кіровоградщина: Які дороги були відремонтовані і які ще планують полагодити? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Наступного року на Кіровоградщині продовжать ремонтувати Н-14, М-22 та М-12
     
    Будівельний рік-2018 дорожники Кіровоградщини відпрацювали якісно та оперативно. Завершили поточний середній ремонт дороги М-04 від села Куколівка до кордону з Дніпропетровщиною, розпочали ремонт М-22 на відрізку майже 9 км від Олександрії у бік Полтави, завершили будівництво обходу Знам’янки та охопили поточним ремонтом 20 км дороги Н-14 від Степового до Компаніївки.
     
    Аби наступного будівельного сезону вчасно приступити до роботи та продовжити розпочаті маршрути, очільник Служби автодоріг вже сьогодні захищає плани ремонтів в Укравтодорі. 
     
    Так окрема фінансова програма у розмірі 500 мільйонів гривень передбачена на маршрут Кропивницький - Миколаїв. Передбачені і кошти на сполучення Полтава-Олександрія  та на реконструкцію дороги М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам’янка.
     
    Це не всі об’єкти, які потребують ремонту, тому Служба автомобільних доріг і надалі вестиме роботу для забезпечення фінансовою підтримкою інших маршрутів для сполучення Кропивницького з іншими населеними пунктами.
     
    Прес-служба Служби автомобільних доріг Кіровоградської області