Кропивницький: Коли нарешті завершать ремонт мосту біля аеропорта?

  • 5 груд. 2018 19:09
  • 1748
    • Новина Кропивницький: Коли нарешті завершать ремонт мосту біля аеропорта? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Повноцінний рух транспорту через шляхопровід по провулку Об’їзному у Кропивницькому має бути відновлений до Нового 2019 року. Про це повідомляється на сайті Міської ради Кропивницького.
     
    Реконструкція шляхопроводу по провулку Об’їзному у Кропивницькому ведеться планово і у повній відповідності до затвердженого графіку виконання робіт. Про це повідомила заступник начальника головного управління житлово-комунального господарство міської ради Юлія Яндович.
     
    За її словами, в ніч із 4 на 5 грудня спеціалісти підрядного підприємства «Містобудівний загін №119» приступили до нового етапу ремонтних робіт на мосту, а  рух транспорту шляхопроводом було тимчасово перекрито на декілька годин. Такі заходи були вжиті для того, щоб будівельні роботи перенести з крайніх смуг руху транспорту мосту на центральні.
     
    - Будівельні роботи на крайніх смугах шляхопроводу завершені, тепер рух транспорту здійснюватиметься ними, а на центральних смугах розпочинаються роботи із зняття старого асфальтового покриття, - повідомила Юлія Яндович. - До кінця року планується виконати увесь комплекс робіт на надземній частині мосту: армування, бетонування та вкладання асфальтобетону. Повноцінний рух транспорту шляхопроводом планується відновити вже до Нового 2019 року.
     
    Також Юлія Яндович додала, що будівельні роботи під мостом триватимуть. Завершити реконструкцію шляхопроводу планується до кінця першого кварталу 2019 року.