Олександрійка з інвалідністю стала диспетчером на меблевому підприємстві

  • 5 груд. 2018 13:32
  • 1122
    • Новина Олександрійка з інвалідністю стала диспетчером на меблевому підприємстві Ранкове місто. Кропивницький
     
     Вакансія зайдеться для кожного: Олександрійка з інвалідністю стала диспетчером одного з провідних меблевих підприємств області
      
    Трудова діяльність для людей з інвалідністю є не тільки можливістю забезпечити своє існування, але й фактом реалізації своїх здібностей. Лише робота дозволяє людині поважати себе, додає впевненості, допомагає усвідомлювати свою індивідуальність, не замикатись у собі, долати розчарування та самотність. Тому зайнятість громадян з інвалідністю є одним із ключових чинників для розвитку їх як особистості та позитивним фактором для розвитку суспільства в цілому.
     
    Так склалося, що Надії Володимирівні, яка проживає у місті Олександрія, через погіршення стану здоров'я довелось звільнитись з роботи.
     
    На своєму довгому шляху пошуку роботи, тривалістю майже рік, вона зустрічала багато перепон. По-перше, важко було знайти підходящу для людини з ІІІ-ю групою інвалідності роботу. Не на її користь грав і передпенсійний вік та відсутність освіти. Проте дієвий та активний характер Надії Володимирівни не дозволив їй бути безробітною навіть за таких умов.
     
    День за днем, співбесіда за співбесідою, результатів у пошуці роботи не було. Врешті решт, коли Надія Володимирівна зрозуміла, що самотужки не може працевлаштуватись, вона вирішила звернутися за допомогою до Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.
    Перебуваючи на обліку в центрі зайнятості, Надія Володимирівна прислухалася до інформації, яку надавали фахівці центру, тому що головним для неї було – знайти роботу. Надія Володимирівна вірила, що знайдеться вакансія і для неї. 
     
    Так і сталося: у листопаді цього року на ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні» з'явилася вакансія диспетчера, яка одразу була запропонована Надії Володимирівні. Вона з ентузіазмом сприйняла цю новину і погодилася на проходження співбесіди з роботодавцем. 
     
     
    На сьогодні довга епопея пошуків роботи для неї закінчена. Надія Володимирівна працює на підприємстві, задоволена новим місцем роботи і сподівається пропрацювати там до пенсії, а як буде дозволяти здоров'я, то й довше.
     
    «Хто шукає – той завжди знаходить», – переконана Надія Володимирівна, основні правила якої – не дати себе зламати обставинам, завжди вірити в себе, свої сили та жити повноцінним життям.
     
    Керівництво підприємства роботою нового працівника задоволене. Тож мета співпраці досягнута.
     
    Ольга Самусенко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення 
    Олександрійського міськрайонного центру зайнятості
     
    Міська влада підтримує дітей-сиріт та дітей з особливими потребами