Маленькі кропивничани до Дня Збройних сил виготовляли народні іграшки (ФОТО)

  • 3 груд. 2018 20:06
  • 1281
    • Новина Маленькі кропивничани до Дня Збройних сил виготовляли народні іграшки (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    1 грудня у мистецькому відділі Обласної універсальної наукової бібліотеки Чижевського відбулася Благодійна акція учасників проекту “Із сонцем за плечима. Чарівний світ дитинства в українській народній іграшці”, присвячена Дню Збройних сил України. Про це у ФБ пише Наталія Салімова
     
     
    В ході благодійного заходу члени родин учасників бойових дій мали можливість ознайомитися з народною іграшкою як окремим видом народної творчості. А ще учасників акції чекала арт-майстерня від майстринь декоративного мистецтва Олени Мединської, Людмили Кривенко, Вікторії Пухинди, Ольги Краснопольської. Три години поспіль малеча разом з батьками ліпили з глини веприка – символа прийдешнього року, виготовляли ляльку мотанку – Різдвяного янгола, лялечку з природніх матеріалів, намалювали святкову листівку та зробили ялинкову прикрасу в техніці печворк. В дружній атмосфері та захоплюючій роботі час минув непомітно, залишивши по собі купу позитивних емоцій та тепло від щирих дитячих посмішок.
     
     
    Зазначу, що це далеко не перший захід, який проходить за ініціативи та в співпраці з мистецьким відділом Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І.Чижевського, майстринь - Олени Мединської, Людмили Кривенко, Вікторії Пухинди, Ольги Краснопольської.
     
    Щиро дякуємо колективу відділу мистецтв (Відділ Мистецтв Чижевського Кіровоград) Світлані Ушаковій (Светлана Ушакова), Олені Мединській, Людмилі Кривенко (Lusie Krivenko), Вікторії Пухинді, Ользі Краснопольській за виявлену небайдужість і активну громадську позицію, за підтримку та порозуміння.