На Кіровоградщині до роботи готові майже 700 захисних споруд (КАРТА)

  • 30 лист. 2018 10:50
  • 3573
    • Новина На Кіровоградщині до роботи готові майже 700 захисних споруд (КАРТА) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На території Кіровоградської обалсті у випадку надзвичайної ситуації для евакуації населення готові 668 захисних споруд. З них 78 у Кропивницькому. Таку відповідь на інформаційний запит кореспонденту видання «Утренний город» надали в Управлінні з питань цивільного захисту Кіровоградської ОДА.
     
    - На території Кіровоградської області розташовано 668 захисних споруд цивільного захисту, з яких в місті Кропивницький 78. Протягом березня-липня 2018 року проводилась планові огляди готовності захисних споруд цивільного захисту області. На сьогодні показник готовності захисних споруд цивільного захисту області становить 82% від їхньої загальної кількості, - йдеться в повідомленні. 
     
    Як зазначають в управлінні, також для укриття населення в області можуть використовуватись 1 262 найпростіших укриття (підвальні приміщення), які забезпечені засобами першої необхідності. Біля входів у захисні споруди цивільного захисту області та найпростіші укриття розміщені таблички та покажчики. 
     
    В управлінні зазначили, що інформація про захисні споруди цивільного захисту області розміщена на сайті обласної державної адміністрації у вигляді інтерактивної карти.
     
     
    Дмитро Семенюк