Кіровоградському медичному коледжу імені Мухіна виповнилось 90 років (ФОТО)

  • 29 лист. 2018 16:16
  • 2059
    • Новина Кіровоградському медичному коледжу імені Мухіна виповнилось 90 років (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    29 листопада у обласній філармонії Кропивницького відбулися урочистості з нагоди святкування 90-ї річниці від дня засновання Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна. 
     
    Відкриття свята розпочалося з номера танцювального колективу "Конвалія" ЦДПУ ім. В. Винниченка. 
    На святі були присутні випускники коледжу різних років, які тепер працюють по всій області та Україні. 
     
     
    - Я дякую тим, хто 90 років тому створював наш навчальний заклад, тим, хто з покоління в покоління передає свою майстерність та досвід студентам, які потім стають гарними та затребуваними лікарями. Ми можемо пишалися нашими студентами, - говорить керівниця закладу Світлана Бондар.
     
     
    Привітати працівників коледжу та вручити почесні грамоти й подяки також прийшли перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко та голова обласної ради Олександр Чорноіваненко. 
     
     
    Окрім привітань та творчих виступів цього разу на сцені обласної філармонії вручили першу Стипендію імені Валентини Костенко "За милосердя". Мета нагороди – визначити кращих із студентів, неформальних лідерів колективу, хто завдяки знанням, авторитету та високим морально-етичним якостям могуть бути взірцем для інших.
    Засновником стипендії стала донька Валентини Костенко - Анна. 
    14 кандидатів брали участь у конкурсі і лише один отримав перемогу. 
     
    Першу нагороду отримала студентка Анастасія Мацак. 
    Дівчина отримала грошову винагороду у розмірі 1 000 доларів США на рік. Стипендія присуджується лише один раз одній особі.