Кропивницький: Депутати Фортечної ради направили "подвійне" звернення до Уряду України

  • 27 лист. 2018 14:01
  • 1342
    • Новина Кропивницький: Депутати Фортечної ради направили «подвійне» звернення до Уряду України Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 27 листопада, під час двадцятої позачергової сесії Фортечної районної у м. Кропивницькому ради до присутніх депутатів звернувся керівник фракції "Батьківщина" Дмитро Голуб із депутатским зверненням до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету міністрів України про підвищення ціни на газ для населення з 1 листопада 2018 р.
     
    "...Уряд черговий раз замість вчинення дій щодо розвитку економіки та підтримки бізнесу в Україні вчергове намагається залізти в кишені звичайних громадян та саме за їхній рахунок вирішити питання погашення багатомільярдних кредитів," - йдеться у зверненні.
     
     
    Аналогічне звернення зачитав присутнім і керівник фракції "Оппозиційного блоку" Олександр Рихлицький: 
     
    - Ми обурені антинародним рішенням Уряду і вважаємо вищезазначене рішення таким, що порушує конституційні права громадян України на доступні житлово-комунальні послуги для всіх споживачів та порушення їхніх прав на достойний рівень життя. Ми переконані, що політика Уряду, яка спрямована на отримання кредитів МВФ задля погашення попередньо отриманих є хибною, на межі із злочинною, і шкодить національним інтересам і вітчизняній економіці, - зазначив депутат.
     
    Під час голосування більшістю голосів депутати підтримали обидва звернення, утримались лише чотири обранці від БПП "Солідарність".
     
    Олена Скочко
     
    Нагадаємо: Кропивничани виступають проти підвищення цін на газ (ФОТО, ВІДЕО)
     
     
    Нагадаємо: Відтепер у Кропивницькому замайорять червоно-чорні прапори