Нові тарифи та пеня: як тепер кропивничани платитимуть за вивіз сміття ТОВ «Екостайл»?

  • 27 лист. 2018 09:47
  • 2152
    • Новина Нові тарифи та пеня: як тепер кропивничани платитимуть за вивіз сміття ТОВ «Екостайл»? Ранкове місто. Кропивницький

    27 листопада у Кропивницькому заступниця директора ТОВ «Екостайл» Тетяна Мартовіцька повідомила про зміни до нарахувань оплати за вивіз твердих побутових відходів у багатоквартирних будинках. Зараз містяни оплачують ці послуги разом із квартирною платою.

     

    -        Згідно із нововведеннями, незабаром кропивничани будуть платити за надані послуги ТОВ «Екостайл» напряму. Плата за послуги відбуватиметься не за площею, а за кількістю осіб, що проживає у квартирі, - повідомляє Тетяна Мартовіцька.

     

    У свою чергу начальник юридичного відділу «Екостайлу» повідомив, що до 30 червня наступного року підприємство має укласти відповідні договори з мешканцями багатоквартирних будинків.

     

    -        Коли ви отримаєте платіжку про те, що тепер послуги сплачуються напряму – тільки тоді окремо й платите. До того часу сплачуєте повну квартирну плату до ЖЕО. Споживачі цих послуг зможуть також користуватися пільгами та субсидії. Для цього потрібно принести нам копії паспорта, ідентифікаційного коду та довідки про пільги, - говорить начальник юридичного відділу.

     

    Тариф за вивезення твердих побутових відходів у місяці на сьогодні становить 11,37 грн з однієї людини. До того ж, громадянам, які не сплачуватимуть кошти за договором, буде нараховуватися пеня: 0,01% за кожний день простроченого платежу. Ця сума не може перевищувати 100% від розміру платежу.

     

    Договір із підприємством автоматично вважатиметься укладеним після оплати споживачами за надані послуги напряму ТОВ «Екостайл».

     

    Нагадаємо, спеціальна робоча група перевірить роботу «Кіровоградтепло».

     

    Аліна Кулик