Кропивницький: Після аудиту у медичному університеті було відсторонено трьох працівників

  • 23 лист. 2018 11:47
  • 1583
    • Новина Кропивницький: Після аудиту у медичному університеті було відсторонено трьох працівників Ранкове місто. Кропивницький
     
    Після проведення внутрішнього аудиту у Донецькому медичному університеті було відсторонено трьох працівник навчального закладу, які разом із деякими фірмами-контрактерами недобросовісно виконували свою роботу. 
     
    Про це сьогодні, 23 листопада, повідомив помічник ректора Сергій Нестеров. 
     
    За словами першого проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Хрипаченка, внутрішній аудит усього університету розпочався ще у травні цього року. 
     
    - У Маріуполі та Краматорську все пройшло спокійно. А у Кропивницькому ми зіткнулися з проблемою. Нам заважили проводити аудит телевізійники та репортери, які постійно ставили питання про нібито протест студентів, - говорить Ігор Хрипаченко. - Зараз ми маємо результати аудиту, за яким було виявлено працівників, які разом із деякими фірмами-контрактерами недобросовісно виконували свою роботу. 
     
    Перший проректор з науково-педагогічної роботи також зпевнив, що має документальне підтвердження, які будуть передані до правоохоронних органів.
     
    Аліна Кулик