На Кіровоградщині троє юнаків пограбували жінку

  • 23 лист. 2018 09:30
  • 889
    • Новина На Кіровоградщині троє юнаків пограбували жінку Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Долинській поліцейські за кілька годин встановили осіб, причетних до грабежу. Про це повідомляє Долинський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    До відділу поліції звернулася 61-річна потерпіла. Троє невідомих пізно ввечері напали на жінку та із застосуванням фізичної сили відібрали у неї сумку і гроші в сумі 600 гривень. 
     
    - Згові розшукові заходи, правоохоронці вийшли на слід зловмисників. Особи грабіжників були встановлені. Ними виявилися місцевіа вказаними потерпілою прикметами, провівши першочер жителі: двоє 15-річних та один 18-річний раніше судимий хлопець. 
    За поясненням осіб, вони побачили жінку та вирішили заволодіти її речами з корисливих мотивів. Викрадене майно поліцейські вилучили. Вирішується питання про повідомлення особам підозри у скоєнні злочину, – розповів начальник  Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.
     
    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. 
     
    Нагадаємо: У Гайвороні домашня вівчарка потрапила до ями (ФОТО)