На дорогах Кіровоградщини весь час працює техніка (ФОТО)

  • 20 лист. 2018 10:00
  • 924
    • Новина На дорогах Кіровоградщини весь час працює техніка (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Перша хурделиця традиційно прийшла надвечір, тож прибирати засніженість на дорогах довелося протягом всієї ночі. Подекуди дорожня техніка й зараз продовжує працювати. Про це повідомляє сайт Служба автомобільних доріг Кіровоградської області
     
    Станом на 07.00 проїзд дорогами Кіровоградщини забезпечено. Вночі виникали короткочасні ускладнення з проїздом у п’яти районах.
     
    В Новоархангельському, поблизу села Станіславове, а/д М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка. Складна ситуація на цій же дорозі залишається у Великій Висці, техніка працює безперебійно дотепер.
     
     
    Ускладнився проїзд і на Південному обході Кропивницького поблизу села Соколівське – перекинувся причеп КАМазу і перекрив рух для транспорту. Силами дорожних працівників техніку оперативно підняли, і рух відновився.
     
    Також ускладнення виникали в Олександрійському районі на дорозі М-22 Полтава-Олександрія поблизу села Олексіївка та в Благовіщенському районі біля села Пушкове на дорозі Н-24 Благовіщенське-Миколаїв.
     
     
    Всього на ліквідації зимової слизькості були задіяні 179 дорожніх працівників та 136 одиниць техніки і механізмів.
    Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області та районні підрозділи ДП «Кіровоградський облавтодор» працюють у посиленому цілодобовому режимі.
     
    У разі ускладнень проїзду – повідомляйте диспетчера Служби за телефоном: 068 664 64 22.
     
     
    Нагадаємо: Кропивничан просять не залишати свої авто на узбіччі доріг