Донецький університет виконує свої зобов'язання та продовжує навчання студентів у Кропивницькому

  • 19 лист. 2018 14:36
  • 1295
    • Новина Донецький університет виконує свої зобов'язання та продовжує навчання студентів у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький
     
    Керівництво Донецького національного медичного університету офіційно заявляє, що міжнародний медичний факультет не буде переміщуватись з Кропивницького до Маріуполя. Про це у ФБ повідомляє Донецький національний медичний університет - м.Кропивницький.
     
    - Чутки про переїзд університету до Маріуполя не відповідають дійсності, - повідомив помічник ректора ДНМУ Сергій Нестеров. Вітчизняні студенти теж навчатимуться у Кропивницькому.
     
    Він додав, що університет та студенти стали жертвами осіб, що приймали оплату за навчання, проте не перераховували її на рахунки університету. У результаті чого університет зазнав збитків та недоотримав значну суму коштів. Ситуацію вже розслідує Служба безпеки України.
     
    Університет очікує її вирішення у законному руслі та виконує свої зобов'язання перед іноземними студентами без жодних матеріальних втрат для них: додаткову оплату з іноземних громадян не вимагатимуть.
     
    Вирішується питання і з іншими проблемними питаннями, що постали у роботі закладу.
     
    - Керівництво університету відреагувало на звернення студентів та найближчим часом вирішить питання з матеріально-технічною базою, - зазначає помічник ректора. 
     
    Зокрема, закупили книги для медичної бібліотеки ДНМУ. Стосовно роботи клінічних баз минулого тижня з керівництвом лікарень успішно провели переговори.
     
    Іноземним студентам першого курсу з проблемних питань слід звертатися лише до помічника ректора та у деканат міжнародного медичного факультету, а не до агентів.
     
     
    Нагадаємо: Прес-конференція по конфліктній ситуації у Донецькому медуніверситеті (ВІДЕО)