Кропивницькі патрульні нагадували перехожим, що треба притримуватися ПДР у присутності дітей

  • 17 лист. 2018 11:02
  • 1196
    • Новина Кропивницькі патрульні нагадували перехожим, що треба притримуватися ПДР у присутності дітей Ранкове місто. Кропивницький
     
    У рамках Тижня безпеки дорожнього руху поліцейські відділу зав’язків з громадськістю провели низку заходів. По це у ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького
     
    Цей тиждень кропивницькі патрульні розпочали просвітницькою акцією «Дитина наслідує приклад батьків». У Ковалівському парку, на площі Героїв Майдану та в інших велелюдних місцях інспектори зустрічалися з перехожими, яким нагадували, наскільки важливо дотримуватися правил дорожнього руху, особливо в присутності дітей. Адже саме своїм прикладом із малечку батьки виховують майбутніх учасників дорожнього руху.
     
    Також цього тижня патрульні разом з партнерами з ГО «Хмарочос» долучилися до прес-конференції за результатами проекту «Будь видимим». Це комплексна програма підвищення рівня безпеки пішоходів із використанням світловідбивних елементів у місті Кропивницький.
     
     
     
    Після підведення підсумків проекту учасники обговорили шляхи підвищення безпеки на дорозі вразливих учасників дорожнього руху, ініціативи у співпраці громади та поліції.
     
    Проект «Будь видимим» впроваджується ГО «Агенція сталого розвитку «Хмарочос» у партнерстві з управлінням патрульної поліції області за сприяння Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP).