Кропивницький: Хто зі студенток став першою Міс коледж-2018 у коледжі харчування та торгівлі? (ФОТО)

  • 16 лист. 2018 19:02
  • 2907
    • Новина Кропивницький: Хто зі студенток став першою Міс коледж-2018 у коледжі харчування та торгівлі? (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому коледжі харчування та торгівлі відвідбувся традиційний щорічний конкурс краси "Міс коледж-2018". Про це повідомляє сайт Кіровоград UA
     
    - Хочу привітати всіх з Днем студента. Студентство - це найкращі роки, пора молодості та навчання. Хочу, щоб ви були гарними спеціалістами, щоб вами пишалися та здійснювалися усі мрії, - зазначила у вітальному слові директорка коледжу Тетяна Барна. 
     
    В конкурсі краси, який складався з декількох етапів, взяли участь семеро дівчат, які змагались за титул "Міс коледж". Спочатку дівчата розповідали про себе глядачам та презентували відео-візитівки, давали відповіді на різноманітні питання. Третій етап конкурсу складався з творчого шоу, де конкурсантки розважали  глядачів віршами та музичними постановками. 
     
     
    Оцінювали конкурсантів журі, серед яких директор Школи моделей та естетичного виховання "MIX Models" Олена Рудковська, перукар-модельєр салону краси "Стрекоза" Людмила Овдієнко, директор школи макіяжу Ксенія Шульга та ведучий, режисер-сценарист Богдан Швець. 
     
     
    Усі учасниці отримали квіти та заохочувальні подарунки. Так, двоє конкурсанток отримали сертифікат на навчання в Школі моделей, ще двоє дівчат отримали сертифікат на процедури в салоні краси та безкоштовне навчання мейк-апу. Студентки стали переможицями у номінації "Міс зовнішність", "Міс ерудиція", "Міс грація", "Міс елегантність", "Міс ніжність" та "Віце-міс". Міс коледж-2018 стала Ксенія Моцаренко, яка набрала найбільшу кількість балів. 
     
    - Дуже радий бути присутнім на святі, де панує сімейна та дружня атмосфера. Всі учасниці підтвердили те, що українки - талановиті та найкрасивіші жінкі у світі. Хочу передати усім вам найкращі вітання від народного депутата України Олександра Горбунова, який завжди підтримує молодь. Бажаю усім вам бути щасливими та успішними, - зазначив помічник народного депутата Ігор Андрощук.