Кіровоградщина: Молода жінка ледве не загинула від рук чоловіка, що хотів спалити її живцем

  • 16 лист. 2018 14:01
  • 1239
    • Новина Кіровоградщина: Молода жінка ледве не загинула від рук чоловіка, що хотів спалити її живцем Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Знам’янському районі п’яний чоловік напоїв і облив дружину бензином, а потім підпалив. Про це пише сайт Кіровоградська Правда.
     
    У селі Цибулеве Знам’янського району під час сімейної сварки чоловік облив дружину бензином і підпалив. Пальне заливав навіть у рот. Жінка отримала близько 90% опіків тіла. Зараз вона у важкому стані у райлікарні. 
     
    Трагедія сталася увечері 14 листопада. Мама жінки розповідає, нічого не вказувало на можливу біду.
     
    – Донька у свідомості була і все розповіла, як усе було, – каже «КП» мама Алли – Наталія Киценко. – Вона розповіла, що обливав і в рот заливав їй бензин, як підпалював, як вона бігла… Донька казала, що він був п’яний, почав сваритися. Але потім наче все затихло, він заспокоївся. Повечеряли разом і готувалися до сну. Вона заколихувала доньку, Вова вийшов із хати, потім зайшов і сказав, щоб Алла пішла з ним до сараю щось допомогти. Донька навіть і уявити не могла, що так все станеться. Він зачинив двері на замок, облив жертву бензином і підпалив. Алла в шоковому стані штовхнула його, вибила двері і побігла через дорогу  до родичів.
     
    З дівчини збили вогонь і викликали "швидку". Її госпіталізували у Знам’янську районну лікарню з сильними опіками.
     
     
    – У неї майже все тіло обгоріло. Хотіли перевезти доньку в опіковий центр у Кропивницькому, але сказали, що поки не можна її транспортувати. Зараз їй стало краще, кажуть, можна давати їй все – їжу, воду. А ще: через кілька дні можна буде перевезти у Кропивницький. Сподіваємося, там їй теж дуже допоможуть, – продовжує розповідати «КП» Наталія.
     
     
    Жінка констатує, раніше такої агресії від зятя не помічала.
     
     
    – В Алли з Вовою гарні стосунки були, ніколи не помічали за ним якоїсь агресії. І за нею, і за дитиною доньки трусився просто. 1 вересня вони одружилися, а тепер от.. – розповідає жінка.
     
    Родина звернулася у поліцію. Володимира затримали, слідчі з’ясовують усі обставини події.
     
     
    – До поліції надійшло повідомлення близько першої ночі, про те, що у лікарню доправили чоловіка і жінку з опіками. Наразі встановлено, що трагедія сталася під час сварки. Чоловік також перебуває у лікарні, біля нього чергує конвой. Обставини події з’ясовують слідчі, – сказала речниця поліції області Віталіна Бевзенко.
     
     
    На Аллу ж чекає тривале і дороговартісне лікування. Родина живе скромно, відтак потребує фінансової підтримки.
     
     
    Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Ощадбанку»: 5167 4901 5093 9164 (Наталія Федорівна Киценко – мама Алли).
     
    фото: із соцмережі
     
    Увага: Зниклу дівчину Діану Хріненко з Кіровоградщини помітили у сусідній області