У Кропивницькому поліцейські затримали групу наркоділків (ФОТО)

  • 15 лист. 2018 20:04
  • 1418
    • Новина У Кропивницькому поліцейські затримали групу наркоділків (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Правоохоронці встановили причетність чотирьох осіб до збуту наркотичних засобів та психотропних речовин. Усі вони місцеві мешканці, віком від 30 до 60 років, один із яких вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення наркозлочинів.
    Про це повідомляє Управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області        
    - 14 листопада працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Кропивницького відділу поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури м. Кропивницького, та із залученням спецпідрозділу КОРД і роти поліції особливого призначення за місцем мешкання осіб та в автомобілях, що використовувалися ними для перевезення і збуту наркотиків, провели санкціоновані обшуки.
     
    За результатами слідчих дій у кропивничан правоохоронці вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб – марихуану, психотропну речовину метамфетамін, набої для автоматичної зброї, гроші та банківські картки», - розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Сергій Дорофеєв. 
     
    Осіб затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.
     
     
    За результатами експертиз за цими фактами буде прийнято рішення щодо притягнення зазначених громадян до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибухових речовин) Кримінального кодексу України. 
    За такі дії законом передбачено покарання – до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
     
     
    Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомляйте  за телефоном гарячої лінії 095-189043-50, на електронну пошту: кirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.