Кропивницький коледж механізації сільського господарства звертається до абітурієнтів

  • 15 лист. 2018 15:15
  • 2561
    • Новина Кропивницький коледж механізації сільського господарства звертається до абітурієнтів Ранкове місто. Кропивницький

    КРОПИВНИЦЬКИЙ КОЛЕДЖ  МЕХАНІЗАЦІЇ  СІЛЬСЬКОГО  ГОСПОДАРСТВА

    Ось і настав час вам шукати відповідь на доленосне питання: куди піти навчатися. Ви повинні вже тепер подбати про те, щоб отримати сучасну високоякісну освіту, яка створить у майбутньому надійну основу заможного життя. Сьогодні ви обираєте своє майбутнє, і це дуже відповідальний крок. Успішна кар'єра починається з хорошої освіти, і правильний вибір спеціальності сьогодні - ваше надійне майбутнє завтра! 
       Коледж пропонує Вам гідний вибір, затребувані спеціальності і цікаве творче життя! Щиро сподіваємося, що ви зробите правильний усвідомлений вибір і вступите до Кропивницького коледжу механізації сільського господарства.
     
    Кропивницький коледж механізації сільського господарства  —  навчальний заклад з давньою історією та видатними традиціями, що здійснює підготовку професійних кадрів для аграрної галузі  вже не одне десятиліття. Це майже 90 років досвіду, традицій та професійності. Ми робимо свій внесок у розвиток Кіровоградщини та країни загалом. Ми переконані, що кожен, хто обрав для навчання наш коледж, з гордістю нестиме по життю звання випускника нашого ВНЗ.
    Якісна освіта, успішне застосування інноваційних методик, доброзичлива атмосфера, захоплююче студентське життя - все це Кропивницький коледж механізації сільського господарства. Тут створено особливий світ, де на чолі стоять знання і творчість!  
    Для навчання студентів створено всi умови: потужна матерiальна база, навчальні аудиторії та лабораторії, комп'ютерні класи з доступом до мережi Internet, сучасна наукова бiблiотека, дві спортивних зали, видавничий центр, аудіовідеостудія, буфет, їдальня.  
    Освітню діяльність здійснює творчий високопрофесійний колектив педагогів. Наші випускники, крім теоретичної підготовки, набувають навичок практичної роботи, впевнено презентують себе на ринку праці як самодостатні, обізнані фахівці.  
    Наш коледж за 87 років свого існування виховав не одне покоління висококласних спеціалістів, вчених, талановитих керівників великих підприємств, успішних бізнесменів, політичних і суспільних діячів. Ми цінуємо високий рейтинг ККМСГ в Україні, підтримуємо і розвиваємо наші добрі традиції. 
    Вступивши до нас, Ви станете членом великої і дружньої студентської сім’ї, а
    закiнчивши коледж, зможете реалiзувати значний особистий потенціал, матимете високий соціальний статус у суспільстві та гідну заробітну плату!
     
    ПРИЙОМ СТУДЕНТІВ
    на 2018-2019 навчальний рік 
    для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста

     

    Шифр і назва спеціальності

    Денна форма

    навчання

    Заочна форма

    навчання

    9 класів

    11 класів

    11 класів

    208 Агроінженерія

    *

    *

    *

    141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

    *

    *

    *

    071 Облік і оподаткування

    *

    *

    *

    075 Маркетинг

    *

    *

     

    081 Право

    *

    *

     

    Для вступників, які потребують поселення у гуртожиток під час вступу, гарантується надання місць у гуртожитку.
    На навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти приймаються на другий курс (з нормативним терміном навчання) або на перший курс (зі скороченим терміном навчання) особи, які подають для участі у конкурсі сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання, окрім випадків, зазначених у п. 7.1. розділу VІІ Правил прийому (дивись на сайті коледжу).
    На навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста на заочну форму навчання приймаються особи з повною загальною середньою освітою , які подають для участі у конкурсі сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання, окрім випадків, зазначених у п. 7.1. – 7.4. розділу VІІ Правил прийому (дивись на сайті коледжу). 
    Коледж приймає на перший курс (зі скороченим терміном навчання) осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітника, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста за умови вступу на споріднену спеціальність, згідно із Таблицею відповідності професій, зазначених у Національному класифікаторі професій ДК 003:2010 «Класифікатор професій» та з урахуванням вимог Національного класифікатора професій ДК 009:2010 «Класифікація видів економічної діяльності» відповідно до Переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року № 266, який затверджується наказом Міністерства освіти і науки України, або іншу спеціальність, що зазначається у Правилах прийому до коледжу.
    Строки прийому заяв і документів, вступних екзаменів, 
    конкурсного відбору та зарахування на навчання
    Приймальна комісія працює з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00 перерва з 1230 до 1330. Вихідні дні - субота, неділя. 14, 28 липня, 5 серпня приймальна комісія працює за графіком робочого дня.
    Прийом заяв і документів, вступні екзамени, конкурсний відбір та зарахування на навчання вступників на основі базової та повної загальної середньої освіти проводиться в такі строки:
     

     

    Етапи вступної компанії

    Денна форма навчання

    Заочна форма навчання

    9 класів

    11 класів

    11 класів

    Подача заяв у електронній формі

     

    З 02 липнядо 18-00

    26 липня2018 року

     

    Початок прийому заяв та документів

    02 липня2018року

    12 липня2018року

    12 липня 2018рік

    Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які мають складати вступні випробуван-ня, що проводить вищий навчальний заклад

    14 липня2018р.

    о 18.00годині

    о 18.00годині

    01 серпня2018 року

    о 18.00 годині

    10 серпня 2018 р.

    Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які не складають вступних випробувань

     

    о 18.00годині

    08 серпня2018 року

    о 18.00 годині

    10 серпня 2018 року

    Прийом заяв і документів, фахові випробування, що проводить Коледж, конкурсний відбір та зарахування на навчання вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника проводиться в такі строки:

     

    Етапи вступної компанії

    Вступники на базі освітньо-кваліфікаційного рівня

    кваліфікованого робітника

    Початок прийому заяв та документів

    12 липня 2018

    Закінчення прийому заяв та документів

    о 18.00 годині 01 серпня 2018р.

     
    Раді будемо бачити Вас у лавах студентства  Кропивницького коледжу механізації сільського господарства. Хай Вам щастить!
     
    Наші двері відкриті для вас за адресою:
    м. Кропивницький, проспект Університетський, 5/2. 
    Інтернет-сайт  
    E-mail: ktmsh@ukr.net
    Контактні телефони:  (0522) 55-34-35, 55-53-90, 55-33-85
    Ліцензія Міністерства освіти України КД №12006217 від 22.05.2018 р.