У Кропивницькому за вивезення побутових відходів платитимуть окремо

  • 15 лист. 2018 09:02
  • 762
    • Новина У Кропивницькому за вивезення побутових відходів платитимуть окремо Ранкове місто. Кропивницький
     
    Таке рішення 13 листопада погодив виконавчий комітет міської ради Кропивницького. Про це повідомляє сайт Міської ради Кропивницького. 
     
    Відповідно нього зі структури тарифів на надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій буде виведено послугу з вивезення побутових відходів у термін до 30 червня 2019 року.
     
    Відповідно до рішення суб’єктам господарювання, які є виконавцями послуг з вивезення побутових відходів, необхідно укласти зі споживачами договори про надання послуг. Договір укладатиметься з власником квартири на кількість зареєстрованих у ній осіб або колективно з усіма мешканцями будинку після відповідних зборів. Тариф на вивезення сміття для багатоквартирних будинків становитиме 11 грн. 37 коп. з однієї особи на місяць.
     
    За інформацією керівника ТОВ “Екостайл” Тетяни Мартовіцької щомісяця підприємство надаватиме своїм абонентам окремі квитанції для оплати послуг.
     
    У свою чергу комунальні підприємства ЖЕО №1, ЖЕО №2, ЖЕО №3, ЖЕО №4 та ЖЕК №9 протягом місяця повинні провести роз’яснювальну роботу серед співвласників багатоквартирних будинків щодо ініціювання визначення управителів у порядку, встановленому чинним законодавством України.
     
    Нагадаємо: Як у Кропивницькому вітали працівників сільського господарства (ФОТО)