Кропивницький: Квартиранти-наркомани не впускали господарку до її квартири (ФОТО)

  • 14 лист. 2018 16:14
  • 2280
    • Новина Кропивницький: Квартиранти-наркомани не впускали господарку до її квартири (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Інспектори отримали повідомлення про те, що літню жінку не пускають додому її квартиранти. Виклик на лінію «102» надійшов вчора близько 22-ї години. Разом з бабусею інспектори направилися до її помешкання на вулиці Коцюбинського.
    Про це у ФБ пише Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Коли інспектори увійшли до квартири, то одразу відчули характерний запах диму від куріння марихуани. При поверхневій перевірці помешкання увагу патрульних привернула картонна коробка, в якій знаходилася подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору. Троє молодих людей 27-28 років, які були в квартирі, не заперечували, що вміст коробки має наркотичне походження.
     
     
    Інший випадок виявлення, ймовірно, заборонених речовин трапився того ж дня приблизно опівночі на вулиці Пашутинська. Інспектори помітили громадянина у п’яному вигляді, чим ображав людську гідність і громадську мораль. При поверхневій перевірці у 31-річного чоловіка інспектори виявили три згортки з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору. Чоловік пояснив, що лише один з пакунків ніс для особистого вжитку, інші – для друзів.
     
    Всі учасники подій раніше вже були судимі. Для вилучення, імовірно, наркотичних речовин, а також встановлення їхнього походження інспектори викликали слідчих.
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому під час пожежі вогнеборці врятували маленьке цуценя (ФОТО)