Кропивницькі патрульні затримали автівки з ознаками підробки

  • 14 лист. 2018 10:02
  • 784
    • Новина Кропивницькі патрульні затримали автівки з ознаками підробки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ознаки підробки документів на авто та номерів агрегатів авто виявили патрульні. Про це у ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Вчора близько 14-ї години на автодорозі М-12 патрульні виявили автомобіль, водій якого перевозив гусеничний трактор, що виступав за габарити його транспортного засобу понад допустимі межі. Вантаж не був жодним чином позначений відповідно до ПДР, а водій не мав дозвільних документів на перевезення «негабариту».
     
    При перевірці реєстраційного документу на трактор та при співставленні його з номерами агрегатів транспортного засобу інспектори виявили в них ознаки підробки.
     
    Схожий випадок трапився раніше на вулиці 1-а Лінія селища Гірничого. Інспектори відділу моніторингу та аналітичного забезпечення виявили автомобіль, що викликав підозру. При перевірці номерів агрегатів автомобіля патрульні виявили сліди, ймовірно, зварювальних робіт, за допомогою яких вносились зміни на кузові. Зі слів водія, автомобіль був куплений «по техпаспорту», тобто без належного його переоформлення в територіальному сервісному центрі.
     
    В обох випадках на місце подій патрульні викликали слідчо-оперативну групу.