Фіксики знову у Кропивницькому

  • 13 лист. 2018 17:20
  • 1420
  • Фіксики знову у Кропивницькому з Фікси ШОУ. «Як ДімДімич став Фіксиком»!
     
    На численні прохання та дитячі вимагання Фіксики знову у Кропивницькому з Фікси ШОУ «Як ДімДімич став Фіксиком» — 24 листопада о 12:00 у Філармонії!
     
    НайХІТовіша ліцензійна вистава від творців мультсеріалу!
     
    Хто не мріяв хоча б раз побувати у світі Фіксиків? Перетворитися на маленьких чоловічків і подивитися на всі прилади зсередини?
    Найрейтинговіші мультяшні герої Фіксики, популярні в більше ніж 90 країнах світу, знову запрошують всіх поринути у світ технічних пригод!
     
    Мрія ДімДімича і всіх глядачів нарешті здійснилася! Сімка з Ноликом зменшили всіх глядачів і запросили їх в свій світ! Веселі загадки, запальні фіксиспіванки, танці та жарти.
    Але і в світі Фіксиків є зло… Наприклад — комп’ютерний Вірус Черв’як Другий. Він всіляко заважає нашим героям веселитися з глядачами і навіть задумує підступний план… Але Фіксики не здаються! І завжди перемагають зло! Приходьте та дізнайтеся про всі пригоди ДімДімича в світі Фіксиків на Фікси Шоу!
     
    Пізнавальний сюжет легко запам’ятається дітям, а герої з голосами та обличчями мультперсонажів не тільки перенесуть всіх в улюблений мультфільм, але і зможуть переконати навіть батьків, що все по-справжньому.
    Чекаємо вас на найнезвичайнішу в історії дитячу виставу!
    Білети можна купити тут.
     
     
    Квитки в касі Філармонії та частково онлайн https://kr.internet-bilet.ua/events/24825/fiksi-shou-kak-dimdimich-stal-fiksikom/
     
    Програма розрахована для дітей від 3-х до 10-ти років. Тривалість — 1 година. Малюкам до 4-х років вхід безкоштовний (у супроводі дорослого, без надання додаткового місця, квиток потрібний тільки дорослому, дитина сидить на руках).
     
    Подаруйте дітям радість! Приходьте на Фікси Шоу!
    Український осінній тур Фікси Шоу – більше інформації на fixishow.com
     
    Продюсерська компанія «Like PRO» та ТМ «Best4Kids» — це понад 700 вистав по всьому світу. Ми пропонуємо глядачам найкращі ліцензійні дитячі шоу в Україні та країнах Європи.
     
     
    Нагадаємо: Кропивницькі гімназисти зустрічають осінь віршами. "Жовтогарячий листопад..." (ВІДЕО)