Що стане із занедбаними пісочницями у Кропивницькому?

  • 13 лист. 2018 10:41
  • 857
    • Новина Що стане із занедбаними пісочницями у Кропивницькому? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Регіональний координатор всеукраїнської ініціативи «Активна громада» Анатолій Стоян провів прес-конференцію сьогодні, 13 листопада, де повідомив про результати опитування кропивничан стосовно занедбаних пісочниць. 
     
    - У нашому місті дуже багато пісочниць у аварійному стані та не придатному для використання дітьми. Тому це питання ми винесли на розгляд громади. Ми запропонували кропивничан два варіанти вирішення цієї проблеми: відремонтувати старі пісочниці або ж замінити їх на закриті з дахом, - повідомив Анатолій Стоян.
     
    Регіональний координатор також зазначив, що було проведено онлайн та офлайн голосування серед жителів нашого міста і ось які результати. У онлайн голосуванні взяло участь 197 осіб, із них 81% проголосували за закриті пісочниці. У голосуванні офлайн було залучено 273 містян, з яких 83% також проголосували за другий варіант.
     
    - Результати голосування та думку громадян ми передамо владі міста, депутатському корпусу та політичним фракціям, які у свою чергу мають дослухатися до громадян та врахувати їхні побажання, - додає Анатолій Стоян.
     
     
    Аліна Кулик
     
    Нагадаємо: Порядок призначення житлової субсидії знову змінився