Бібліотека Чижевського запрошує на презентації фільмів, зустріч з письменником та на експонати з колекції Ільїна

  • 12 лист. 2018 14:05
  • 781
    • Новина Бібліотека Чижевського запрошує на презентації фільмів, зустріч з письменником та на експонати з колекції Ільїна Ранкове місто. Кропивницький
     
    Дайджест заходів обласної бібліотеки Чижевського з 12 по 18 листопада 2018 року
     
    З 12 по 16 листопада в області проходить Тиждень національних культур «Степова веселка», метою якого є сприяння розвитку культур національних меншин Кіровоградщини. 12 листопада о 15.00 в актовій залі бібліотеки відбудеться офіційне відкриття Тижня національних культур "Степова веселка". 
     
    14 листопада о 14.00 у відділі абонемента відбудеться творча зустріч з членами обласної організації Спілки вірмен України.
     
    15 листопада о 16.00 представники об'єднання поляків Кіровоградщини "Полонія" презентують літературно-музичну композицію «Історія тисячолітньої нації в кольорах, мелодіях та віршах», присвячену 100-річчю незалежності Польщі, і виставку "Жінки незалежності. Їхній внесок у розбудову Польщі". Запрошуємо на заходи мешканців міста і області.
     
    12 листопада о 19.00 в актовій залі бібліотеки відбудеться презентація книги «Позивний "Бандерас"» за участі авторів книги і сценарію до однойменного фільму - Сергія Дзюби і Артемія Кірсанова. Запрошуємо на безкоштовний показ хіта українського кінопрокату.
     
    13 листопада о 10.00 з нагоди Міжнародного дня сліпих у відділі абонемента в рамках роботи спеціалізованого Центру «ІнтерСвіт» для людей з вадами зору та незрячих відбудеться зустріч «Очима серця». Користувачка бібліотеки, член УТОСу Оксана Андрієнко проведе майстер-клас «Золота рибка своїми руками» для молоді з вадами слуху.
     
    З 14 листопада у відділі рідкісних та цінних видань розпочинає роботу виставка відреставрованих видань з колекції Олександра Ільїна в Національному науково-дослідному реставраційному центрі України. 
     
    14 листопада о 15.00 в актовій залі бібліотеки відбудеться творча зустріч з Олександром Жовною - українським педагогом, письменником, кіносценаристом та режисером, членом Національної спілки письменників України і Національної спілки кінематографістів України, Заслуженим діячем мистецтв України. На зустрічі автор презентує нову книгу, а також присутні матимуть можливість стати першими глядачами допрем’єрного показу фільму. 
     
    16 листопада о 14.00 відділ краєзнавства в рамках Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України» відбудеться засідання Краєзнавчих студій, присвячених     75-річчю звільнення України від німецької окупації.
     
    18 листопада о 15.00 в актовій залі бібліотеки відбудеться показ трилеру «Подвійний коханець/L'AMANT DOUBLE» (Франція, 2017, режисер Франсуа Озон. У ролях: Жеремі Реньє, Марін Вакт, Жаклін Біссет, Міріам Буайе). Слідкуйте за анонсами, адже у листопаді «Артхаус клуб» обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського запрошує жителів та гостей міста на перегляди фільмів світового кіно, які стали подіями на міжнародних фестивалях.
     
    ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ
    Деталі в розділі “Що нового” 
     
    Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому відкрилася виставка у стилі ню (ФОТО)