Трьох юних кропивничан відзначили призами ЮніорБанку

  • 12 лист. 2018 11:10
  • 1321
    • Новина Трьох юних кропивничан відзначили призами ЮніорБанку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Нікіта Дефорж, Микола Макарюк та Діана Вітер -  учні міських шкіл Кропивницького ЗОШ №6, №1 та №20 відповідно, стали переможцями серед користувачів карток Юніора. Кожен отримав диплом та подарунок від ЮніорБанку.
     
    “Я була приємно здивована, що наша “шкільна наука” у Бізнес-Школі - не стала Грицевою :), і мої юніорчики навчилися користуватися безготівковими розрахунками. Хіба це не круто?! - посміхається Вікторія Подкладенко, керівник Напрямку ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Не слухайте нікого, що нинішнє покоління юних українців цікавиться лише комп’ютерними іграми. Вони - розумні, креативні, впевнені в собі і вже мають власну думку, яку вміють аргументувати та відстояти. А ще - вони найкращі!”.
     
    Переможці обиралися серед учнів міських шкіл Кропивницького, які мають картки Юніора та активно ними користуються і в шкільній їдальні, і в магазинах, кафе, розважальних закладах. Ті, хто найчастіше за всіх розраховувались своїми банківськими картками і отримали перемогу.
     
     
     
    Картка Юніора  - це перша безкоштовна банківська картка для школярів, яка дає змогу батькам постійно контролювати  витрати дитини за допомогою SMS-інформування, встановити розмір денних витрат, у будь-який час поповнити картку у відділенні ПриватБанку або через Приват24 чи налаштувати регулярний переказ коштів зі своєї картки на Картку Юніора. Крім того, власники Картки Юніора мають унікальну можливість безкоштовного навчання в школі фінансової грамотності - Бізнес-Школі ЮніорБанку.
     
    ЮніорБанк  - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, що принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це захоплюючий матеріал! Тут немає нудних уроків і конспектів, усе навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі. Навчання фінансовій грамотності проходить у форматах: екскурсії у відділення ПриватБанку.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області