ПАТ «БАНК інвестицій та заощаджень» надає кредити від 300 000 до 5 000 000 грн

  • 12 лист. 2018 10:10
  • 2990
    • Новина ПАТ «БАНК інвестицій та заощаджень» надає кредити від 300 000 до 5 000 000 грн Ранкове місто. Кропивницький

    Банк не втрачає актуальності та постійно оновлює продуктову лінійку. Кілька місяців тому з’явилася можливість швидко оформити кредит до 300 тисяч гривень без застави. Новий продукт стартував з серпня.

    Готівковий кредит до 300 тисяч гривень на термін до 3 років уже завойовує популярність.
    «Мало комерційних банків нині дійсно кредитують, пропонуючи доступні кошти без додаткових витрат і платежів. «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» кредитує як приватних клієнтів, так і фізичних осіб-підприємців. Зокрема, наш новий продукт - «BISова готівка» надається на вигідних та ринкових умовах. Сьогодні це чудова можливість швидко задовольнити «гарячі» потреби, коли гроші потрібні вже і сьогодні», -
    розповідає начальник Кропивницького регіонального відділення Анна Шувалова.

    Окрім цього продукту, установа має ще декілька кейсів, які будуть цікаві клієнтам. Це кредит до 5 мільйонів під заставу нерухомого майна, терміном до 10 років. Одним з продуктів, який не втрачає актуальності - кредитування придбання житла на вторинному ринку в розмірі до 5 мільйонів гривень, терміном до 20 років користується чималим попитом наших клієнтів.

    Одночасно з готівковим кредитуванням запустили й програму рефінансування. Такий продукт, по-перше, зменшує вартість обслуговування декількох кредитів у різних банках, а по-друге, полегшує питання погашення заборгованості.

    «Багато людей користуються кредитами інших банків, кредитних спілок, де не завжди комфортні умови: значні супровідні витрати, з кожним платежем - комісія при погашенні, різне географічне розташування. Ми можемо об’єднати декілька ваших кредитів в один на вигідних умовах. Відтак, не доведеться щомісяця тримати в голові купу цифр і бігати по кількох банках. Тепер, наприклад, замість трьох платежів на різні банки, клієнт сплачуватиме лише один», -
    Анна Шувалова

    Детальніше про умови за згаданими програмами кредитування можна дізнатися на сайті установи.
    Клієнти банку мають змогу призначити зустріч на відділенні
    у зручний час за
    телефоном (052) 259-53-33 або (052) 232-14-94.
    У м. Кропивницький відділення розташоване за адресою: вул. Велика Перспективна, 7.