Як вибрати якісне взуття і не купити прострочений фарш?

  • 11 лист. 2018 09:13
  • 906
    • Новина Як вибрати якісне взуття і не купити прострочений фарш? Ранкове місто. Кропивницький
     
    З вівторка по п'ятницю, о 13:50 в ефірі «Інтера» – випуски проекту «Правила виживання». Ведуча проекту Віра Борсук та експерт програми – виконавчий директор Союзу споживачів України Максим Несміянов – розкажуть глядачам про те, як захищати своє право на нормальне життя.
     
    У вівторок, 13 листопада, Вікторія Борсук розповість про небезпеки, які підстерігають в кіосках вуличної їжі; як вибирати воду на розлив, щоб не бути обдуреним; до яких хитрощів вдаються продавці на ринках; що потрібно знати про компанію, перш ніж придбати подарунковий сертифікат.
     
    У середу, 14 листопада, на «Інетрі» про те, на що звернути увагу при купівлі квартири; якої шкоди здоров'ю може завдати фальсифікат побутової хімії; що приховують від покупців оптові бази; яка небезпека чекає на відпочивальників в санаторіях і готелях; що робити, якщо на ваше майно впало дерево; як правильно вибирати рибу, ковбасу і вершкове масло.
     
     
    У четвер, 15 листопада у випуску «Правил виживання» про права пасажирів в громадському транспорті; як не стати жертвою ринкового обману; яку страхову компанію вибрати; навіщо зберігати фіскальний чек; на що звернути увагу перед відвідуванням сауни; як вибрати якісне взуття і повернути підробку.
     
    У п'ятницю, 16 листопада про те, як взяти кредит і здати речі в хімчистку; як пообідати без ризику для здоров'я і обчислити прострочені напівфабрикати; ніж можуть бути небезпечні дитячі гойдалки і дитячі сади; куди бігти в торговому центрі в разі пожежі та як не стати жертвою обману в аптеці.
     
    Не пропустіть – з вівторка по п'ятницю о 13.50 на «Інтері».