Кримінальні та гучні події, що сталися на Кіровоградщині на минулому тижні

  • 10 лист. 2018 09:00
  • 1228
    • Новина Кримінальні та гучні події, що сталися на Кіровоградщині на минулому тижні Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому сталося вбивство. Шукають свідків (ВІДЕО)
     
    6 листопада, близько 22.00 у Кропивницькому сталося вбивство. По вулиці Верхній Пермській (район пивзавода) було знайдено тіло чоловіка.
     
    Як стало відомо із власних джерел, чоловіка було застрелено із вогнепальної зброї, йому було близько 40-ти років. За інсайдерською інформацією, це раніше судимий громадянин Азербайджану.
    На думку очевидця, нападників було двоє: один з них вистрелив у людину, яка лежала на дорозі, після чого втік у невідомому напрямку.
     
     
    У Кропивницькому дівчина-підліток стрибнула з моста
     
    В обласному центрі 15-річна дівчина намагалася накласти на себе руки. Вона зістрибнула з мосту по вулиці Михайлівська у суботу, 3 листопада.
    Біда мало не трапилася опівдні.
    За попередньою інформацією, дівчина намагалася вчинити самогубство через нерозділене кохання, бо розійшлася з хлопцем.
    За словами очевидців, самогубицю з води намагалися дістати рибалки. Потім у воду стрибнув чоловік, який і витяг її з річки.
     
    У цей час приїхали рятувальники, які надали першу допомогу і викликали швидку.
    Неповнолітню госпіталізували до дитячої обласної лікарні, у неї переохолодження.
     
     
    Як почувається хлопчик, якого вразило струмом у Помічній
     
    На минулому тижні у Помічній 10-річний Максим Зборовський виліз на потяг для того, щоби зробити селфі, та необережно доторкнувся до електричної високовольтної мережі.
     
    Робітники депо приблизно о 15:15 почули, як спрацювали автомати. Школяра вдарило перемінним струмом у 27 000 Вольт.
     
    Хлопчик з опіками площею у 80 % потрапив до реанімації. Як стало нам відомо з власних джерел, Максим живе з бабусею, бо його батьки працюють за кордоном. На сьогоднішній день стан школяра стабільно тяжкий, хворий постійно потребує переливання крові. У обласній лікарні у Кропивницькому Максиму роблять пересадку шкіри, донором для нього стала рідна мати, яка повернулася додому з Європи. 
     
    Завтра, 9 листопада, з цього приводу у Помічній відбудеться позачергова сесія міської ради, під час якої буде вирішуваться питання про надання допомоги сім’ї постраждалого хлопчика. 
     
     Як свідчить працівник депо:
     
    - Ми з товаришем зайшли на міст, хотів звідти показати йому нашу залізницю, і раптом приблизно о 15:15 щось як шарахне - спрацювали автомати.
    Саме перемінний струм має такі властивості: спричиняє опіки не внутрішніх органів, а вражає шкіру постраждалого.
     
    Нагадаємо, що 10-річному Максиму Зборовському з Кіровоградщини термінова потрібна допомога усіх небайдужих кропивничан та жителів області.
     
    Перерахувати кошти на лікування можна на картку мами Старікової Ірини 5168 7427 1020 2197.
    Рідні хлопчика будуть вдячні за будь-яку допомогу.
     
     
    Батьків, син яких ледь не помер від голоду, позбавили батьківських прав
     
    Новоукраїнським районним судом батьків малолітнього Владислава Мольченка, який ледь не помер від виснаження голодом, було позбавлено батьківських прав. Про це кореспонденту “Утреннего города” розповіла керівниця апарату Новоукраїнського районного суду Валентина Шевчук. 
     
    - Суд задовольнив клопотання про позбавлення Мольченків батьківських прав відносно їхнього сина. Справу про відібрання дітей ще не розглянули в зв’язку з неявкою свідків, - повідомила Валентина Шевчук. 
     
    Як зазначила керівниця апарату суду, справа про відібрання дітей буде розглядатися найближчим часом. Розглядатиме справу інший суддя.