Кропивницький: Жителі Нової Балашівки нарешті дочекалися цивілізованої зупинки

  • 9 лист. 2018 14:14
  • 1539
    • Новина Кропивницький: Жителі Нової Балашівки нарешті дочекалися цивілізованої зупинки Ранкове місто. Кропивницький
     
    За сприяння депутата Фортечної районної у м. Кропивницькому ради Ігора Якименка від ВО "Свобода" для мешканців Балашівки з бюджету міста виділили кошти на ремонт тротуарного покриття на зупинці "Вулиця Інгульська".
     
    Два роки тому жителі Нової Балашівки, які проживають на вулицях Київська, Кременчуцька, Інгульська, пров. Маркшейдерський, звернулись до депутата-націоналіста із проханням відремонтувати майданчик зупинки, грунт якої під час дощу перетворюється на суцільне багно. Люди вимушені чекати маршруток у ямах з водою. 
     
    Депутат Ігор Якименко двічі подавав запит до Фортечної районної  у м. Кропивницькому ради з приводу ремонту тротуарного покриття на зупинці "Вулиця Інгульська". Нарешті у цьому році Міська рада Кропивницького внесла зміни до "Програми утримання, благоустрою та розвитку комунального господарства м. Кропивницький на 2017 - 2021 рр." і виділила кошти на ремонт зупинки по вулиці Київській.
     
    Тож відтепер жителі Балашівки чекатимуть свого транспорту не у болоті і ямах, а на гарному і чистенькому майданчику.
     
    "Двічі я робив депутатські запити щодо відновлення тротуарного покриття на зупинці "Вулиця Інгульська" (28.10.2016 та 30.10.2017). В перший раз відмовили, на другий раз таки розглянули позитивно. І от нарешті вимоги мешканців виконано" , - пише депутат-свободівець Ігор Якименко у ФБ.
     
    Олена Скочко
     
    Нагадаємо: На Балашовці завдяки депутату-свободівцю провели освітлення на Тургенєва