Прокуратура попередила незаконне привласнення земель вартістю два мільйони

  • 9 лист. 2018 12:32
  • 781
    • Новина Прокуратура попередила незаконне привласнення земель вартістю два мільйони Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині прокуратура попередила незаконне вибуття з володіння держави сільськогосподарських земель вартістю 2,1 млн грн.
     
    В ході реалізації Знам’янською місцевою прокуратурою представницьких повноважень попереджено незаконне вибуття з володіння держави 66 га сільськогосподарських земель, вартість яких становить понад 2,1 млн грн.
     
    Спірні земельні ділянки перебувають у постійному користуванні установи відбування покарань для здійснення господарської діяльності з метою матеріального забезпечення ув’язнених.
     
    Разом з тим, громадянин шляхом пред’явлення відповідного позову протиправно намагався обернути земельні ділянки на власну користь тим самим позбавивши державну установу можливості використовувати їх для задоволення вищенаведених потреб засуджених.
     
    За принципової процесуальної позиції прокурора, яким здійснено вступ у цивільну справу за позовом мешканця с. Стара Осота Олександрівського району до ДУ Олександрівський ВЦ (№104)» про визнання недійсними державних актів на право постійного користування землею та визнання такого права за позивачем, судом у задоволенні вказаних позовних вимог відмовлено в повному обсязі.
     
    Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
     
    Нагадаємо: Начальник дільниці «Укрзалізниці» вимагав хабар у місцевого мешканця за лісоматеріали