У Долинській колишня безробітна відкрила власну справу у сфері надання правової допомоги

  • 8 лист. 2018 10:13
  • 757
    • Новина У Долинській колишня безробітна відкрила власну справу у сфері надання правової допомоги Ранкове місто. Кропивницький
     
    Створення власного бізнесу – нелегкий шлях. На такий серйозний крок наважиться далеко не кожний. Власна справа вимагає стовідсоткової віддачі сил, наполегливості і щоденної праці. Однак якщо підприємець-початківець знає, до чого він прагне, бачить перед собою мету і готовий терпіти тимчасові труднощі й незручності, що можуть підстерігати його на початковому етапі шляху до фінансової незалежності, – успіх у бізнесі гарантований.
     
    Залучення осіб до організації підприємницької діяльності є однією з активних форм підтримки безробітних громадян. 
    Ось і Мельник Ольга Миколаївна, ставши на облік у Долинській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості та прослухавши профінформаційні і профорієнтаційні семінари твердо вирішила відкрити власну справу. 
     
    Незважаючи на високу конкуренцію на ринку праці, але маючи високий рівень знань, досвід та професіоналізм, колишня безробітна склала та успішно захистила бізнес-план на тему «Надання правової допомоги» і, вже у серпні 2018 року, зареєструвалася як фізична особа-підприємець та отримала допомогу по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності.
     
    Зараз О. Мельник успішно працює, має клієнтів з усього району та планує розширювати горизонти своєї професійної діяльності далеко за його межі. Девіз підприємниці – не боятися труднощів, рішення приймати без вагань, цілеспрямовано йти до своєї мети!
     
     
    Долинська районна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості, у свою чергу, допомагає підприємцям – початківцям отримувати потрібну інформацію для ведення власної справи, здійснює підбір працівників та має можливість надати компенсацію єдиного соціального внеску роботодавцям, які працевлаштували безробітних на нові робочі місця за пріоритетними видами економічної діяльності.
     
    Марина Соловйова, директор Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості