Справу працівників поліції, які були викриті на «кришуванні» наркобізнесу, направили до суду

  • 6 лист. 2018 13:33
  • 715
    • Новина Справу працівників поліції, які були викриті на «кришуванні» наркобізнесу, направили до суду Ранкове місто. Кропивницький
     
    Прокуратура завершила слідство щодо працівників поліції, які були викриті на «кришуванні» наркобізнесу. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.
     
    Прокуратура Кіровоградської області завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо двох працівники керівної ланки одного з міських відділів поліції, які налагодили так зване «кришування» наркобізнесу на підпорядкованій території.
     
    Як ми повідомляли раніше, на корупційному злочині працівників поліції було викрито у січні цього року. Операцію по викриттю проводили слідчі прокуратури області спільно з працівниками Служби безпеки в області та управління внутрішньої безпеки Нацполіції. За непритягнення до кримінальної відповідальності місцевого жителя за розповсюдження наркотичних засобів працівники поліції вимагали щомісячно з чоловіка 10 тис. грн. 
     
    Поліцейським інкримінується вимагання та одержання неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 КК України). Санкція статті передбачає покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
     
    Наразі обвинувальний акт направлено до Олександрійського міськрайонного суду для розгляду по суті.