Як тривають підготовчі роботи з реконструкції кропивницької арки (ВІДЕО)

  • 5 лист. 2018 15:15
  • 3159
  •  
    Минулого тижня підрядна організація ТОВ "КРОНОС-ЛІДЕР" розпочала підготовчі роботи з реконструкції проїжджої частини вулиці Ельворті, вулиці  Миколи Левитського (колишня Колгоспна). Проект вартістю понад 50 мільйонів гривень почали з облаштування хідника для пішоходів під аркою та земляних робіт. Про це в коментарі кореспонденту “Утренний город” повідомив начальник управління капітального будівництва міської ради у Кропивницькому Віктор Ксеніч. 
     
    “Роботи стартували після отримання дозволу на початок будівництва. До кінця року ми виконуємо підготовчі роботи. Після них буде закуплена велика металева труба (для будівництва арки). До підготовчих входить перенесення забору заводу “Ельворті”, корчування дерев, земляні роботи, розбирання двох будівель підприємства і трансформаторної підстанції та інше”, - розповів Віктор Ксеніч.
     
    Як зазначив чиновник, що кропивничани зможуть скористатися новою аркою вже навесні: “Роботи плануємо завершити в квітні-травні наступного року.
     
     
    Станом на 5 листопада на території поблизу арки вже готовий пішохідний хідник. Напередодні на території заводу “Ельворті” проводились земляні роботи.
     
    Дмитро Семенюк
     
     
    Нагадаємо: Мер Кропивницького просить забирати сміття не лише з контейнера, а й навколо нього