У Кропивницькому намагються повернути пільговий проїзд для людей із 3-ю групою інвалідності

  • 1 лист. 2018 11:55
  • 1041
    • Новина У Кропивницькому намагються повернути пільговий проїзд для людей із 3-ю групою інвалідності Ранкове місто. Кропивницький
     
    1 листопада до депутатів постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів звернулися члени громадської ради з проханням повернути особам із інвалідністю 3-ї групи пільгового проїзду у комунальному транспорті Кропивницького. 
     
    - Ще минулого року ця категорія громадян мала право на безкоштовний проїзд, а цього року міська рада прийняла рішення позбавити їх цих пільг. На якій підставі?  На сьогоднішній день є чинна постанова, де написано, що особи з інвалідністю на рівні з пенсіонерами мають право на безкоштовний проїзд. Групу там не вказано, - повідомляє член громадської ради.
     
    Якщо ж депутати Кропивницького не дослухаються до громадян, ті у свою чергу обіцяють поставити намети, збирати підписи та протестувати. 
    У свою чергу голова комісії Михайло Бежан порадив звернутися до суду, якщо громадяни вважають, що є порушення, а не погрожувати протестами та наметами.
     
    Після тривалої дискусії присутні дійшли згоди провести громадські слухання і тільки після цього розглянути це питання.
     
    Аліна Кулик