Які фахівці потрібні на «Гідросилу»?

  • 31 жовт. 2018 14:34
  • 1061
    • Новина Які фахівці потрібні на «Гідросилу»? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Група підприємств «Гідросила» - один із найпотужніших виробників гідравлічних силових машин і компонентів гідросистем у Східній Європі.
     
    Продукція ТМ «Гідросила» поставляється до більш ніж 50 країн світу, серед яких – країни СНД та Прибалтики, Східної та Західної Європи, Північної та Південної Америки, Азії та Африки, в тому числі Німеччина, Італія, Іспанія, США, Канада, Аргентина, Бразилія, Колумбія, Китай, Індія, ОАЕ, Саудівська Аравія, ПАР та Єгипет.
     
    Сьогодні заводи компанії – це високоточні та високотехнологічні виробництва, де працюють висококваліфіковані робітники, технологи та конструктори. Надсучасне обладнання, комп’ютеризовані та роботизовані комплекси – це все дозволяє з високою точністю виконувати весь процес виробництва: від литва до випробування готової продукції. 
     
    Тим не менш актуальною сьогодні на підприємстві є проблема кадрового забезпечення. Наразі тут потребують фахівців за такими професіями: налагоджувальник контрольно-вимірювальних приладів та автоматик, прибиральник виробничих приміщень, заточувальник, зуборізальник, слюсар-інструментальник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, лаборант спектрального аналізу, водій навантажувача, ливарник металів та сплавів, верстатник широкого профілю, оператор верстатів з програмним керуванням, слюсар-ремонтник.
     
    Підприємтва обласного центру групи «Гідросила» тривалий час активно співпрацюють з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості у напрямку задоволення кадрових потреб. Як результат - із 3 045 вакансій, поданих за період співпраці товариством до центру зайнятості, 2 151 - укомплектовано за допомогою служби зайнятості. У поточному році за сприяння центру зайнятості на «Гідросилу» працевлаштовано 10 безробітних за професіями: оператор котельні, оператор верстатів з програмним керуванням, верстатник широкого профілю, прибиральник виробничих приміщень, лаборант спектрального аналізу, зуборізальник, інженер з організації керування виробництвом, слюсар з ремонту та обслуговування систем вентиляції. 
     
    Директорка Т.В. Білоусова