Кропивницькі банкіри висаджували «Мрії» в Староосотському санаторії

  • 31 жовт. 2018 16:32
  • 789
    • Новина Кропивницькі банкіри висаджували «Мрії» в Староосотському санаторії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вихованці комунального закладу «Староосотський дитячий обласний протитуберкульозний санаторій» запросили на гостину своїх меценатів, серед яких і топ-менеджери Кіровоградської філії ПриватБанку, аби разом висадити Трояндову і Алею Мрій та відвідати Урочище Холодний Яр.
     
    Діти запросили банкірів, аби розповісти, який ремонт приміщень вони зробили, завдячуючи їхній допомозі, та разом створити затишок і на подвір’ї закладу, висадивши саджанці ялинок, троянд та хризантем у імпровізованих алеях.
     
     
    «Кожен саджанець ялинки - це ніби наша мрія, - розповідає Дмитро, вихованець комунального закладу «Староосотський дитячий обласний протитуберкульозний санаторій». - Ми будемо поливати, піклуватися про них, а вони - зростатимуть, зростатимуть і наші мрії». 
     
    «Вихованці нашого закладу - особливі. Вони не лише мають проблеми зі здоров’ям, не все гаразд у них склалося і у родинних стосунках, - розповідає Надія Левченко, головний лікар санаторію. - Тому ми намагаємося не лише впроваджувати найсучасніші реабілітаційні оздоровчі технології, але й лікувати їх своєю любов’ю та добром. Дітям добре і затишно там, де про них піклуються. Завдячуючи нашим меценатам, вони відчувають себе щасливими і захищеними».
     
    Гостей не лише запросили до почесної місії висадки садженців, але й провели екскурсію Урочищем Холодний Яр, де розповіли про його історію та показалисправжнісіньке українське диво - Дуб Максима Залізняка.
     
     
    «Для нас це велика честь долучитися до такої почесної місії - створення алей для діток санаторію. Ми, звичайно, не чарівники, але намагатимемося і в майбутньому здійснювати хоч якусь частинку їхніх мрій,  - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Я приїхав на Кіровоградщину з Дніпра, і вперше відвідав Холодний Яр. Вразила його історія, події, які там мали місце. Символічно, що саме в переддень Дня українського козацтва ми відвідали це знакове місце для українського народу, за що вдячні керівництву дитячого закладу».
     
    На завершення діти подарували гостям подаруночки, виготовлені власноруч, та пригостили смачними пирогами.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому