Відтепер роботодавці Кіровоградщини зможуть дізнатися про нюанси законодавства стосовно зайнятості у Facebook

  • 31 жовт. 2018 14:17
  • 703
    • Новина Відтепер роботодавці Кіровоградщини зможуть дізнатися про нюанси законодавства стосовно зайнятості у Facebook Ранкове місто. Кропивницький
    Допомога онлайн
     
    З метою налагодження ефективних комунікацій з роботодавцями та враховуючи можливості глобальної інформаційної мережі Інтернет, обласний центр зайнятості на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook створив рубрику «Електронний кадровий клуб».
     
    У цій рубриці роботодавці завжди зможуть знайти актуальну інформацію правового спрямування, а також дізнатися про нові можливості, форми та методи роботи служби зайнятості з роботодавцями у напрямку задоволення їхніх кадрових потреб. Також у рубриці публікуватимуться оглядові тематичні листи щодо висвітлення положень чинного законодавства про зайнятість населення та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, у т. ч. що стосуються професійної діяльності працівників кадрових служб. Для спрощення пошуку згаданої інформації вона буде позначатися хештегом #Електронний_кадровий_клуб. 
     
    Тож, запрошуємо роботодавців та HR-ів приєднатися до сторінки Кіровоградського обласного центру зайнятості та вподобати її. 
     
    Богдан Стоян, заступник директора Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
     
    Нагадаємо: Кропивничанам пропонують порахувати, скільки податків вони сплачують до державного та місцевого бюджетів