Патрулюючи містом, поліцейські виявляють у мешканців Кропивницького наркотики

  • 31 жовт. 2018 10:00
  • 807
    • Новина Патрулюючи містом, поліцейські виявляють у мешканців Кропивницького наркотики Ранкове місто. Кропивницький
     
    Наркотичні речовини продовжують виявляти патрульні у мешканців Кропивницького. Про це у ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Під час патрулювання інспектори відділу моніторингу та аналітичного забезпечення зустріли на дитячому майданчику чоловіка, який пив алкоголь. Подія сталася вчора близько 15-ї години на вулиці Кропивницького.
     
    На підставі ст.34 ЗУ «Про Національну поліцію» патрульні провели чоловікові поверхневу перевірку, в ході якої виявили капсулу з кристалічною речовиною білого кольору. 25-річний чоловік не заперечував, що речовина має наркотичне походження.
     
     
    Декількома днями раніше близько 19-ї години інспектори роти тактико-оперативного реагування під час патрулювання набережної міста виявили підозрілого громадянина. Коли він помітив поліцейських, то одразу змінив напрямок свого руху. Така поведінка стала зрозумілою в ході поверхневої перевірки. У громадянина інспектори виявили два паперових згортки із речовиною зеленого кольору рослинного походження. Також у 46-річного чоловіка патрульні виявили пристрій для вживання цієї речовини.
     
    Для встановлення обставин подій та потрапляння до громадян імовірно наркотичних речовин патрульні викликали слідчих. 
     
     
    Нагадаємо: У Долинському районі під час пожежі загинув сорокарічний чоловік