Тренінг "Імунітет від пропаганди" - як убезпечити свій розум від "хакерів"?

  • 29 жовт. 2018 17:02
  • 853
    • Новина Тренінг «Імунітет від пропаганди» - як убезпечити свій розум від «хакерів»? Ранкове місто. Кропивницький
     
    4 листопада (неділя) о 12.00 в Креативному ІТ-просторі KOWO відбудеться тренінг-лекція «Імунітет від пропаганди (або Убезпеч свій розум від "хакерів"!)».
     
    Це другий захід другого циклу проекту "Школа Співробітництва" (організатор – "Центр громадянської дипломатії"). На попередньому тренінзі ми вчилися нейтралізовувати ЕМОЦІЙНІ міжособистісні маніпуляції свідомістю. 
     
    Але щоб повністю убезпечити свій розум від „хакерів”, цього недостатньо, тому що є ЗМІ, тому що навколо нас – багато людей, які можуть переносити „зловмисний код”. Відтак запрошуємо Вас на „другу серію” екшену про маніпуляції – тренінг-лекцію, присвячений нейтралізації СМИСЛОВИХ маніпуляцій свідомістю. Це один з найпопулярніших наших тренінгів-лекцій, на якому, озброївшись науковою базою, ми розглядаємо глибинні механізми маніпуляцій у медіа.
     
    Теми:  наш світогляд як складний фільтр дійсності, витончені та непомітні засоби спотворення нашого світогляду, психологічні міни сповільненої дії та багато іншого. Цього разу – ще більше оригінальних і цікавих практикумів та ігор!
     
    Cпікери: Василь Левицький – журналіст, співзасновник "Центру громадянської дипломатії"; Ігор Чорний – педагог, співзасновник і координатор "Центру громадянської дипломатії".
    Оргвнесок – 25 грн. на каву-брейк.
     
    Якщо Ви вже були на тренінгах "Центру громадянської дипломатії" або вже зареєструвалися на «Школі співробітництва», для потрапляння у список учасників достатньо натиснути кнопку „Відвідаю” на  сторінці події:  Якщо ні, будь ласка, заздалегідь зареєструйтеся за  тел. (099) 66-55-964 (Ігор).
     
    Адреса проведення тренінгу: м. Кропивницький, пров. Василівський, 10 (5-ий поверх).
    До зустрічі!