Страву для дитини приготували мама з бабусею: 13-річна школярка померла від отруєння грибами (ВІДЕО)

  • 26 жовт. 2018 12:46
  • 2273
    • Новина Страву для дитини приготували мама з бабусею: 13-річна школярка померла від отруєння грибами (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    13-річна мешканка села Подорожне Кіровоградської області померла на лікарняному ліжку. Смертельну страву з грибів, які дівчинка назбирала самостійно, приготували мама з бабусею. Про це кореспонденту видання “Утренний город” повідомила заступниця директора Кіровоградського обласного лабораторного центру Надія Оперчук.
     
    "Дитина мешканка села Подорожнє, самостійно збирала гриби біля ставка при в'їзді до населеного пункту. Мама з бабусею ці гриби приготували на вечерю. Наступного дня дитині стало зле та з'явилися перші симптоми отруєння. Дівчинка була госпіталізована, а нагляд за її родичами проводиться на дому", — прокоментувала Надія Оперчук.
     
    За інформацією обласного лаборатрного центру, цієї ночі дівчинка померла на лікарняному ліжку. За її життя медики боролися протягом десяти днів.
     
    Нагадаємо, 13-річна жителька села Подорожне була госпіталізована 14 жовтня з симптомами отруєння грибами.
     
    Додамо, що цьогоріч це вже другий летальний випадок від отруєння дикорослими грибами. В середині поточного місяця померла 53–річна мешканка с. Суботці Знам’янського району, яка 6 жовтня споживала дикорослі гриби, що були назбирані в лісі біля с. Мошни, Черкаської області.