Кропивницькі патрульні миттєво реагують на заяви про крадіжки

  • 24 жовт. 2018 14:11
  • 747
    • Новина Кропивницькі патрульні миттєво реагують на заяви про крадіжки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Осіб, ймовірно, причетних до крадіжок, оперативно затримали кропивницькі патрульні.
     
    Вчора близько 14-ї години екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що на вулиці Ярослава Мудрого невідомі з території підприємства викрали металевий виріб та, ймовірно, знаходяться неподалік на пункті прийому металобрухту.
     
    Інспектори оперативно прибули на місце та встановили, що двоє осіб проникли на територію приватного підприємства, звідки викрали алюмінієву конструкцію. Далі автівкою відвезли вантаж до пункту прийому металобрухту, де їм запропонували понад 4 тисячі гривень. Але продати викрадене не встигли, так як раптово з’явився власник металевого виробу, затримав одного з імовірних крадіїв та викликав поліцію. Інший – кинувся навтьоки, залишивши своє авто, але недалеко. Патрульні швидко встановили дані громадянина та в телефонному режимі переконали його повернутися до «прийомки».
     
     
    Днем раніше біля супермаркету на вулиці Євгена Тельнова патрульний у свій вихідний день почув крики охоронців магазину про допомогу в затриманні крадія. Поліцейський відреагував миттєво та зупинив імовірного злодія. Пізніше патрульні, встановили, що зазначений громадянин раніше цього дня вже здійснив крадіжку товару в супермаркеті на вулиці Вокзальна, про що свідчило відео з камер спостереження, надане охороною магазину. 24-річний чоловік свою провину визнав.
     
     
    В обох випадках для з’ясування всіх обставин інспектори викликали на місця події слідчо-оперативну групу. 
    095-467-56-19 Татьяна