Вийшов в ефір випуск Ревізора у Кропивницькому (ВІДЕО)

  • 23 жовт. 2018 10:13
  • 3387
  •  

    Під пильне око програми  попали місцеві ресторани, отель, фітнес-центр та піцерія. Ревізія деяких закладів приємно здивувала, інших - шокувала.

    Відзнаку Ревізора у 2018 отримали 2 заклади Кропивницького. Отель "Маєток" та піцерія "Смачні традиції".

    По запрошенню журналістки проекта Олени Філонової наш очільник міста був присутнім на запису «Пристрастей за «Ревізором»

    Кропивницкие "Страсти по Ревизору" 2018 (ВИДЕО)

    - Я за те, щоб програма «Ревізор» об’єктивно давала оцінку мережам, які мають честь обслуговувати громадян України, - схвально відгукнувся про програму «Ревізор» Андрій Райкович. -  І це дуже важливо, тому, що торгівельне обслуговування, побутове обслуговування, ресторанний бізнес в Україні повинні розвиватися. А нагороди «Ревізора» засвідчують якість роботи власних виробництв.

     

    До програми увійшли коментарі споживачів з місцевого сайта-довіки ТОП-20. Діліться і ви своїми відгуками про отримані послуги. Це допомоще нам всім обрати кращіх.

    САМЕ ЗАРАЗ на сайті проходить голосування Народний бренд

    Кожен з нас має можливість виказати свою думку і підтримати ту  торгову марку, магазин, заклад або послугу, тих власників, директорів провідних підприємств Кропивницького, які завоювали вашу любов та довіру.  Ваш голос — це оцінка якості їхньої продукції або послуг.