Джитсери з Кіровоградщини подвоїли кількість переможних нагород у Швейцарії (ФОТО)

  • 21 жовт. 2018 19:42
  • 928
    • Новина Джитсери з Кіровоградщини подвоїли кількість переможних нагород у Швейцарії (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Вихованці спортивного клубу «Борець» з Кропивницького везуть додому три «золота» й «срібло» із Женеви, де 20 – 21 жовтня проходив чемпіонат Geneva International Open із бразильського джиу-джитсу. Про це повідомив керівник клубу й тренер чемпіонів Євген Скирда.  

    – За підсумками чемпіонату Geneva International Open у нас 4 медалі: 3 золота і 1 срібло, - коментує Євген Скирда на своїй сторінці в соцмережах. – Успішно виступивши в своїх вагових категоріях Ярослав Блажко та Сергій Красовський, не менше вдало відборолись в «абсолютці». Сергій забрав золото абсолютній категорії серед юніорів, а Ярик, впевнено вигравши 3 зустрічі, поступився лише у фіналі супернику, який був на 40 кг важче. Боротьбою хлопців дуже задоволений. Від імені нашої команди висловлюю величезну подяку компанії BioTexCom і особисто Альберту Точиловському та Олександру Лагодному за повне фінансування нашої поїздки. Велике спасибі всім вам друзі за привітання і підтримку!

    Нагадаємо, минулої суботи кропивницькі борці здобули два «золота» на чемпіонаті в Женеві.