Журналісту з Кіровоградщини під час футбольного матчу збиратимуть допомогу на лікування

  • 18 жовт. 2018 18:07
  • 783
    • Новина Журналісту з Кіровоградщини під час футбольного матчу збиратимуть допомогу на лікування Ранкове місто. Кропивницький
     
    Олександрійському блогеру, члену Національної спілки журналістів України волонтери збиратимуть кошти під час поєдинку з «Карпатами». Про це повідомляють "Олександрійські новини".
     
    Збір коштів заплановано під час матчу «Олександрія» – «Карпати», що відбудеться 21 жовтня. 
    Волонтери матимуть спеціальну символіку, яка вирізнятиме їх і підкреслюватиме, що вони збирають кошти саме для олександрійського журналіста.
     
    Нагадаємо, що Руслан Гаврилов є членом Національної спілки журналістів України. Він - лауреат обласної журналістської премії.
     
    Народився в Олександрії, здобув освіту у педагогічному коледжі, а потім Кіровоградському педагогічному університеті імені Володимира Винниченка. Має ступінь магістра початкового навчання.
    Працював у навчальних закладах, але потім знайшов себе саме у журналістиці. Почав дописувати у видання «Шахтарська правда» та «Олександрійські відомості».
     
    З газетярської роботи він перейшов працювати на місцеве телебачення. Тривалий час створював цікаві телепрограми на місцевому телевізійному каналі «КТМ». Саме за цикли програм «Доля», в яких Руслан Гаврилов розповідав про життя простих людей, він і здобув журналістську премію.
     
    Зараз Руслан Гаврилов веде власний блог «Моя Александрия», який є одним із популярних електронних видань міста та області та публікує ексклюзивні матеріали з різної тематики.
     
    Нагадаємо, наше видання раніше повідомляло, що олександрійський журналіст Руслан Гаврилов бореться з тяжкою недугою.