На Маловисківщині відновили паспорт клієнту пробації

  • 18 жовт. 2018 15:00
  • 1105
    • Новина На Маловисківщині відновили паспорт клієнту пробації Ранкове місто. Кропивницький
     
    18.10.2018 року в приміщенні Маловисківського районного сектору Управління Державної Міграційної служби, працівники Маловисківського районного сектору Філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Лілія Бєлова та Наталія Стрілецька спільно з завідувачем Маловисківського районного сектору УДМС України в Кіровоградської області Наталією Гайдамакою, відновили та вручили паспорт громадянина України клієнту пробації.
     
     
    У ході плідної співпраці було організовано та проведено низку заходів, спрямованих на допомогу засудженому в поновленні втраченого документу та отримання паспорта громадянина України. Клієнт пробації, який отримав документ, є повноцінним громадянином України та має змогу реалізувати свої права, як під час перебування на обліку, так і після відбуття покарання. 
    Після вручення паспорта клієнту пробації побажали успіхів у реалізації планів і сподівань, доброї життєвої дороги, бути гідним громадянином свого міста та держави, сумлінною працею творити краще майбутнє.
     
    Наталія Стрілецька, 
    Маловисківський районний сектор 
    філії Державної установи «Центр пробації»
    в Кіровоградській області