У Кропивницькому презентували оновлений центр МВС (ФОТО)

  • 18 жовт. 2018 13:25
  • 1189
    • Новина У Кропивницькому презентували оновлений центр МВС (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    18 жовтня у Кропивницькому відбулася презентація першого в області оновленого сервісного центру МВС в регіоні, який побудовано за принципом прозорого офісу. 
     
    Тут жителі Кіровоградщини та й інших областей України зможуть зареєструвати та перереєструвати авто, замінити або отримати посвідчень водія та отримати довідки про відсутність судимостей. Також в сервісному центрі нового зразка можна скласти іспити на право керування транспортним засобом.
     
     
    Аби зробити перебування у сервісному центрі більш комфортним, тут також передбачені електронна черга, відеоспостереження, полички для буккросингу, дитячий куточок, де батьки можуть залишити малечу погратися та паркувальні місця для відвідувачів.
     
    На облаштування такого офісу з обласного бюджету було виділено близько мільйона гривень та з державного бюджету для закупівлі техніки та меблів - 1.5 млн гривень. 
     
     
    - Сьогодні ми презентуємо 79 оновлений сервісний центр по Україні і перший на Кіровоградщині. А до кінця року плануємо відкрити сервісний центр нового зразка у Олександрії, - повідомив Начальник регіонального сервісного центру в області Олександр Єлькін.
     
    За словами Костянтина Роздобудька, керівника оновленого сервісного центру МВС, щодня працівники установи надають близько 250 послуг громадянам. 
     
    - За місяць центр здійснює близько півтори тисячі реєстраційних операцій, - додає Костянтин Роздобудько.
     
    Аліна Кулик